modernlighting.png   Magazin corpuri de iluminat

modernlighting.ro este un proiect al SC MODERNLIGHTING SOLUTIONS SRL o companie cu o experienta de aproape un deceniu in domeniul iluminatului domestic si industrial, va oferim solutii de iluminat variate si pe toate gusturile. Avem in echipa persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta si acoperim toate segmentele de la iluminat decorativ pana la iluminat arhitectural si peisagistic.

Toate produsele noastre – corpuri de iluminat pentru exterior, interior, becuri led, becuri economice, halogen, vintage, articole pentru un iluminat hotelier ireprosabil, sunt alese atent deoarece calitatea este cel mai important atribut.

Nu este nevoie sa faceti rabat de la calitate deoarece beneficiati de oferta noastra de corpuri de iluminat pentru buzunarul tau, special pentru a beneficia de cele mai mici preturi la: corpuri de iluminat, becuri cu led, becuri vintage, iluminat hotelier.

Termenul de livrare pentru produsele noastre este de 3 – 4 saptamani.

De ce modernlighting.ro ?

Magazinul online functioneaza pe o platforma moderna care vine in ajutorul clientilor usurand cu mult posibilitatea de a comanda produse atat pentru spatii locuibile cat si pentru cele destinate altor activitati. Comenzile se fac simplu si rapid oferindu-va posibilitatea de a beneficia de promotii sau de reduceri in functie de cantitatea cumparata.

Posibilitatea de a crea un cont de utilizator, ofera multe facilitati si reduceri de preturi la produsele achizitionate atat in perioadele anuntate online pe site, sau chiar si atunci cand consideram ca sunteti un client fidel.

Intrati in posesia produselor dorite foarte simplu accesand magazinul online modernlighting.ro, adaugand in cos produsul necesar , iar noi vom avea grija sa fie livrat in cel mai scurt timp.

DATE DE CONTACT

Ne puteti gasi de Luni pana Vineri la adresa RAUL SOIMULUI 4, BUCURESTI

Telefon: 0723.489.463

Email: office@modernlighting.ro

Recomandări

Am fost foarte multumit de produsele cumparate de la firma Modern Lighting Solutions

Razvan Mihalcea

Echipa Modern Lighting Solutions mi-a oferit cele mai bune solutii de iluminat pentru apartamentul pe care recent l-am achizitionat. Multumesc echipei.

Nicoleta Ispas